Обяви за работа в София от bg-rabota.com

Обяви за работа

Работа за мотокарист в Германия с постоянен трудов договор

Обява за работа в София за "Човешки Ресурси", публикувана на 21.08.2021 , разгледана 360 пъти

Едва ли има някой, който поне веднъж в живота си да не е разглеждал обяви за работа в чужбина. Определено част от българите предпочитат поне за няколко години да работят зад граница, за да могат да спестят някой и друг лев. Пандемичните условия въздействаха негативно на строителния бранш, но в момента се наблюдава подем в обема на работа в чужбина и има сериозно търсене на квалифицирани работници от България за Германия, като една от търсените и добре платени позиции е „Мотокарист“. Практикуването на тази професия дава и редица финансови бонуси, както и 24 дни годишен отпуск. Заплатите варират между 1900 до 2400 €, в зависимост от данъчната класа и езиковите познания на служителите. Тези, които избират да работят без отпуск през първите 6 месеца получават допълнителен бонус от 150 €, както и заплащане за допълнително отработен труд. При отпътуване към Германия като дестинация за работа, получават обратно част от транспортните разходи, направени за пристигането си в държавата. Служителите получават бонус при три положителни коментара от работодателите си в социалните мрежи, както и бонуси за отработени месеци.

Много често хората, пребиваващи в Германия за такива дейности биват подведени по отношение на застраховки по трудови злополуки. „Представя им се информация, в която са наясно, че имат покритие в такива ситуации, но при изникнала злополука често се оказва, че нямат право на покритие“, констатират от HRS Future. Компаниите, с които HRS Future работят предоставят покритие до 20 хил. евро.

Компанията предоставя възможности за работа, както на хора със средно и добро ниво на немски език, така и на тези, които имат познания само с английски език.

От особена важност е предвидимостта на компаниите, наемащи служители за чужбина. В случай на несъответствие между работодател и служител в Германия, от HRS Future. успяват да пренасочат служителите си в други компании без да се налага връщането им обратно в страната.

Изискванията за „Мотокарист“ са на първо място притежанието на удостоверение за правоуправление на категориите „C“ или „Е“, способност за управление на подемен мотокар, подреждане и сортиране на палета, както и товарене и разтоварване на камиони.

При пристигането в Германия, работодателите предоставят преходни квартири през първите няколко дни, след което напълно съдействат за успешното настаняване на бъдещите служители, като квартирите варират около 400 €.

„Не забравяйте, да изискате договорите си за работа, преди да заминете към Германия, за да се уверите в обещаното от бъдещия работодател“, съветват от HRS Future.

За повече информация:

Тел:+359 886 893 120
Уебсайт:www.hrsfuture.com
Имейл: contact@hrsfuture.com

работа, сайтове за работа, oбяви за работа в Германия, работа в Германия, работа в Германия на трудов договор, работа в Германия с бонуси, работа в Германия на трудов договор с бонуси, работа в германия прекрасни условия за работа, работа в Германия възможност за работна виза, възможност за постоянна работа в Германия, договор с немска компания, работа в Германия с базов немски език, Как да си намеря работа в германия, работа в германия за семейства, работа в германия 2021, лицензирани фирми за работа в германия, агенции за работа в германия, немски сайтове за работа в германия, сезонна работа в германия, фирми за работа в германия, работа в германия за семейства, работа в германия в цех, български фирми в германия, постоянен трудов договор в германия, необходими документи за работа в германия, трудови права в германия, коректни фирми за работа в чужбина, работа в чужбина, Кюндигунг в германия, заминаване за германия, сигурна работа в чужбина, рабата в Германия с включени бонуси, прекрасни условия за работа в чужбина, възможност за постоянна работа в чужбина, работа с базов немски език

Заплащане: 1900 евро

Град: София

Телефон: 0886893120

Имейл: contact@hrsfuture.com

Лице за контакти: Boriana


« назад