Обяви за работа в София от bg-rabota.com


Обяви за работа

Директор производство на хляб и хлебни изделия

Обява за работа в София за "Производство", публикувана на 05.01.2018 , разгледана 1134 пъти


НЕАКТИВНА
Да се наслаждавате на живота през делото на Вашето занаятчийство. Да добавите своя принос в постижението на човешката култура и традиция. Да участвате в създаването на един от най-красноречивите символи на живот и непреходност! Да внесете здраве и наслада на всяка трапеза, във всеки дом! Така Вие разбирате ролята на човек при работа с хляб и хлебни изделия?

Тогава ние от професионална агенция за подбор на кадри Jobs Partner можем да Ви подкрепим и да Ви дадем тласък, като Ви срещнем с хората, които ще Ви позволят да приложите практическите си умения и да реализирате професионално своята цялост. Защото ние съзнаваме, че професионалният избор на всеки един човек предопределя кариернната му реализация и че стои в основата на професионалната и личностната му удовлетвореност.

Нашият клиент е българска фирма, която вече над 10 г. успешно налага на пазара своите продукти - кроасани, баници, прясно изпечен хляб, погачи, козунаци и др., приготвяни само по утвърдени рецепти. Основната им цел е производство на вкусни продукти, без консерванти, без оцветители и набухватели, прясно изпечени на място в обектите и безкомпромисен контрол на вложените суровини.

Бидейки част от това професионално семейство, в ролята си на Директор производство, Вашите отговорности ще бъдат свързани с:

- Организиране на производствения процес в цеха;
- Контролиране и съблюдаване на технологията на производството на хлебните изделия;
- Ръководене на екип, поставяне на задачи на смените и контролиране на тяхното изпълнение;
- Контролиране на качеството на входящите суровини и готовите изделия;
- Обучаване на персонала.

Човекът, който се търси трябва да отговаря на следните изисквания:

- Средно професионално или висше образование;
- Опит в хлебопекарното производство;
- Опит с квас;
- Познаване на технологията за производство на хляб и хлебни изделия;
- Енергичен и комуникативен с отлични организаторски умения.

Ако споделяте философията на работа на нашия клиент: „Няма нищо по-велико и чисто от хляба!“, не изпускайте шанса си да кандидатствате сега!

Одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени да се запознаем и поговорим за желанието и възможностите за кариерна реализация.


Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. Работата на Jobs Partner по подбор на персонал се основава на удостоверение № 2250/ 06.04.2017 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.Град: СофияИмейл: Elitsa.Ivanova@jobspartner.com

Лице за контакти: Елица Миленова


« назад