Обяви за работа в СофияRSS - Последни обяви
Обяви за
Работа в София

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.
ОБЯВИ ЗА РАБОТА ОТ БЮРОТО ПО ТРУДАОбяви за работа за цялата страна »


VIP ОБЯВИ

камериерки -италия
obiettivoitalialavoro ,ccoperative multiservizi обявят конкурс за камериерки опит препоръчителен италианскимруски или английски език с предимство ... още »

Детегледачки в Англия
Детегледачки в Англия, осигурени храна и квартира. Заплащане 120-150 паунда на седмица. Без предварителни такси, осигурен транспорт до Семейството в к ... още »

Автомивка ИРИС
Автомивка ИРИС набира персонал Със или без опит Годишни бонуси Бул.Липник 123 с-щу мол Русе още »

шофьор
доставка на храна на адрес в рамките на града още »

перално стопанство
Перално стопанство в кв.Враждебна търси жени за постоянна работа на трудов договор. още »

цялостен хотелски персонал Италия
cooperative multiservizi,obiettivoitalialavoro отпускат работни места европейска програма в сферата на туризма за позициите както следва камериерки ... още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

Германия, на юг от Франкфурт, Двама общи работници и готвачка за хотел ресторант
Германия, на юг от Франкфурт, Двама общи работници и готвачка за хотел ресторант Задължения на общите работници: почистване на стаи и общи помещени ... още »

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ - ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА
PCAS LTD е фирма, работеща в сферата на социалните услуги - предоставяме на клиенти от Германия, социални асистенти, лични асистенти и домашни помощни ... още »

Старши Системен Администратор
Старши Системен Администратор е ключова позиция с изключителна значимост в жизнения цикъл на продуктовото софтуерното разработване. Позицията изисква, ... още »

ШОФЬОР за Датска компания
Транспортна компания, базирана в Дания набира международни шофьори за работа в Западна Европа. Превоз на различни видове товари по цяла Европа с камио ... още »

Мед. Сестри и Здравни Асистенти - Англия
Имате ли опит като мед. сестра или здравен асистент? Бихте ли искали да живеете и работите в Обединеното кралство? Бихте ли желали да получите подхо ... още »

Международни шофьори - Испания
Испанска транспортна компания набира международни шофьори за извършване на превоз на товари в цяла Европа. ИЗИСКВАНИЯ към кандидатите: Категория ... още »

Камериери/ки (Зимен Сезон) - Град Лех, Австрия
Търсим за наш клиент в сферата на хотелиерството за зимния сезон на позиция камериери/ки, кандидати с добър немски език за работа в перално отделение ... още »

перално стопанство
Перално стопанство в кв.Враждебна търси жени за постоянна работа на трудов договор. още »

Набирам строителни работници
набирам стройтелни работници: зидари може и цели бригади топлоизолация може и цели бригади тел: 0878969391 0897717154 0895282220 още »

продавач-консултант на офис техника
ДЛЪЖНОСТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ Характеристика на работата: - Обслужване на клиенти и запознаването им с качествата на продаваните продукти в търговския обект ... още »

Социален асистент
Фирма ''Кеар 4Ю" ЕООД с лиценз №1190-01 работи в социалната сфера на обслужване. Фирмата притежава сертификат по закона за социално подпомагане в Бълг ... още »

Фризьор/ка
Фризьорски салон,намиращ се в кв.Павлово, търси опитен служител за работа като Фризьор. Фирмата предлага много добри условия за работа и добре изград ... още »

Корабен Готвач
Телепаспорт България ЕООД с лиценз №1618/26.08.2013 да извършва посредническа дейност по наемане на работа на морски специалисти търси да наеме Корабе ... още »

Машинен оператор
"НЯМУНО БАНГА" търси машинни оператори за България и чужбина (Литва) за минимум 6 месеца. Длъжността се състои в работа на поточна линия в цех за про ... още »

Англия Appleby Двама заварчици – MIG заваряване на мек метал
Англия Appleby Двама заварчици – MIG заваряване на мек метал Изисква се: - Заварчици за производство на рибарско оборудване - MIG заваря ... още »ПОЛУЧАВАЙТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА ПО ЕЛ. ПОЩА

Адрес на ел. поща:


Отрасъл:
За град:
Начало  |   Вход  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner